Kattoremontit talo­yhtiöille ja yri­tyksille

Turun Kattoremontti Oy toteuttaa kattoremontit taloyhtiöiden ja yritysten tarpeisiin - aina laadukkaasti ja luotettavasti

Kun taloyhtiön tai liikekiinteistön katto alkaa kaivata remonttia, Turun Kattoremontti Oy on oikea valinta urakan toteuttamiseen. Teemme kiinteistölle kartoituksen korjaussuunnitelmineen ja kustannusarvioineen, täysin ilmaiseksi. Toteutamme kattoremontit myös valmiiden suunnitelmien pohjalta. Kauttamme saat luotettavaa palvelua, vahvalla ammattitaidolla ja laadukkailla tuotteilla.

Remontoimme ja asennamme peltikatot kotimaisen osaamisen voimin. Teemme kattotyöt kokonaispalveluna vanhan purkutöistä uuden asennukseen ja loppusiivoukseen, täysin valmiiseen lopputulokseen saakka. Urakat sujuvat nopeasti ja siististi sovitun aikataulun mukaan, jolloin remontista aiheutuu asukkaille tai asiakkaille mahdollisimman vähän haittaa.

Kattoremontissa on tärkeää tiedottaa myös asukkaita remontin aikataulusta. Voimme yhdessä suunnitella isännöitsijän kanssa tiedotuksen työn etenemisestä.

Panosta hyvin tehtyyn peltikattoon ja tilaa kattotyöt meiltä! Katto on rakennuksesi tärkein suoja - kunnossa oleva katto palvelee säällä kuin säällä, vuodesta toiseen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Konesaumakatto »

Profiilipeltikatto »

Näin me toimimme »